Over Vonkje

Else Roza MET ANDERE OGEN inspirator, trainer, coach, conceptdenker. Waarderende gemeenteopbouw geloven in de 21e eeuw

Mijn naam is: Else Roza

Wat leuk dat je nader kennis wilt maken! Achter Vonkje ga ik schuil: Else Roza. Ik heb de naam Vonkje indertijd gekozen, omdat het weergeeft wat ik het liefste doe: inspireren, verbinden, toerusten, zodat anderen met veel plezier en effect hun plaats kunnen innemen. Of het nu gaat om een geloofsgemeenschap als geheel of een kleinere groep eruit. Samen onderzoeken wat er wèl kan, daar houd ik van. In het verleden heb ik al veel goed werkende concepten met anderen mogen bedenken en vormgeven.

Zelf ben ik enthousiast (geworden) over het Evangelie. Het geeft me gered, gevoed en gevormd, wat natuurlijk als proces ook steeds nog door gaat. Ik  ben er blij mee en een dankbaar mens geworden.

Ik ben benieuwd waar jij enthousiast over bent, als het gaat om geloven of de geloofsgemeenschap. Samen onderzoek ik graag wat mensen inspireert, bemoedigt. Als het vuurtje weer gaat branden, is de helft gewonnen...!

Wees zo vrij om contact met me op te nemen om eens vrijblijvend  je gedachten over de ontwikkeling van je gemeente of parochie door te praten.

Reacties zijn gesloten.