Workshop ‘de snelkookpan’ op ‘Goede wijn smaakt naar meer’

waarderende gemeenteopbouw parochie Else Roza Vonkje vertserken waarderenMeer dan 130 aanmeldingen zijn er al voor de tweede landelijke dag over waarderende gemeenteopbouw ‘Goede wijn smaakt naar meer!’ Als direct betrokkene bij de organisatie kijk ik uit naar deze dag en zet vandaag de laatste puntjes op de i voor mijn eigen workshop: de snelkookpan!

Deze workshop is bedoeld voor mensen die waarderende gemeenteopbouw (WG) nog niet zo goed kennen én aan den lijve willen ervaren wat WG met je doet. In een razend tempo gaan we rond een klein thema alle stappen zetten en meten we na afloop hoe enthousiast we zijn over het resultaat.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *