Workshop over waarderende gemeenteopbouw op het Inspiratiefestival 2016 enthousiast ontvangen

waarderende gemeenteopbouw

‘Opdat het vuurtje blijft branden’, was de titel van de workshop. Hoe wakker je het vuur aan in jezelf en in anderen? Met deze vraag zetten Else Roza en Els Deenen op vrijdag 28 oktober deelnemers aan het Inspiratiefestival 2016 aan het werk. 22 deelnemers maakten op deze manier kennis met waarderende gemeenteopbouw. Na afloop was het energieniveau en zin om aan de slag te gaan bij 21 deelnemers enorm toegenomen. Eén deelnemer liet na afloop een dubbele reactie horen. ‘Alle lof voor deze werkwijze, maar ik vermoed dat mijn kerk hier nog klaar voor is’. Als je zelf wilt weten of jouw kerk hier klaar voor is, kun je  contact opnemen en als kennismaking deze workshop aanvragen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *